Creatieve ideeën voor Pasen, eten en een lekker paasontbijt

Pasen is weer in zicht en dat betekend weer dat het huis mooi versierd wordt met paaseieren, de Paashaas en natuurlijk met kuikentjes. Maar vaak wordt de versiering van de eettafel vergeten tijdens het eten, maar nu niet meer! Ontdek leuke ideeën om jouw Paasfeest helemaal af te maken. Jouw gasten gaan zeker genieten van jouw creaties.

Gekookt eitje
Bij het Paasontbijt mag een gekookt eitje natuurlijk niet ontbreken. Gekookte eieren kan je simpel in een eierhouder zetten, maar je kan er ook echt iets unieks en leuks van maken. Met bloemen zoals madeliefjes kan je een mooie groene krans maken om op het eitje te zetten. Geef het ei een mooi gezicht en je hebt een bijzondere manier om de eieren te presenteren.

Verse kruiden potje
Wanneer je van verse kruiden houdt bij het eten kan je de kruiden gewoon op tafel leggen. Met Pasen kan je er een extra leuke draai aangeven. Je plaats de gewassen verse kruiden heel simpel in een lege eierschaal met een leuk gezichtje erop. Je krijgt dan een leuk mannetje of vrouwtje met een flinke bos groen haar.

Chocolade eitjes
Bij Pasen horen natuurlijk lekkere chocolade eieren. Je kan ze simpel in een schaaltjes leggen, maar je kan ook net even iets creatiever zijn. Dien de eitjes op in een theekopje en serveer deze bijvoorbeeld tijdens het borrelen of tijdens het dessert.

Delen